Rendezvény

SZERVEZD HOZZÁNK CÉGES, PRIVÁT

Rendezvényed

Éttermünk egyedi adottságai lehetővé teszik, hogy a legkülönfélébb
rendezvényeknek is teret kínáljunk. Az adott rendezvénytípushoz
legjobban illeszkedő gasztronómiai és egyéb kiegészítőket ajánlunk,
magas minőségben.

  • 100 férőhelyes központi terem
  • 40 férőhelyes (zártkörűsíthető) panorámás terem
  • 30 férőhelyes elszeparálható étteremrész
  • 60 férőhelyes, kétszintes terasz az Öregtó mellett
  • 40 férőhelyes stég az öregtavon, bárpulttal
  • füves külső helyszín az étterem mellett, kültéri csapatépítők megrendezésére
  • Szabadtéri grillező placc
Technikai háttér
  •  flipchart
  •  projektor
  •  vetítővászon
  •  wifi elérhetőség az étterem bel- és kültéri helyszínein
Különleges családi és céges csapatépítő programok:
  • Elegáns borvacsorák
  • Steak kóstoló
  • Közös sushi készítés
  • Grillezési lehetőség több helyszínen séfünk közreműködésével
  • Évzáró / Karácsonyi céges vacsora
  • Céges csapatépítő programok tréfás és ügyességi feladatokkal
    /buborékfoci, VR játékok, különböző csapatjátékok stb./
  • Egyedi igények megvalósítása
  • Családi rendezvények akár zártkörűen /babaváró, születésnap,
    esküvő stb./
Rendezvény

Gasztró

A rendezvények gasztro hátterére az ételek varázslói gondosan ügyelnek, akár céges reggeli, “welcome falatok”, céges ebédek, vacsorák csomag-összeállításai kerülnek a középpontba.

Italpalettáról a Neszmélyi borászok, a Garamvári Pezsgő pincészet, házi italkreációink és a kedves és segítőkész személyzet gondoskodik.

Rendezvénytípusok:

 

  • protokoll esemény
  •  koktélparti
  •  állófogadás
  •  ügyfélparti
  •  termékbemutató
  •  családi nap
  •  konferencia
  •  csapatépítő tréning
  •  főzőprogram
  •  borkóstoló
  •  borvacsora, borebéd
  •  tematikus rendezvény
  •  karácsonyi parti
  •  év végi rendezvény
  •  kiállítás
  •  zenei programok
  •  sajtóesemény
  •  sajtóreggeli
  •  üzleti reggeli
  •  szabadtéri rendezvény
  •  családi ünnep
  •  osztálytalálkozó
  •  baráti esemény
  •  esküvő szertartással
Close
Close